donderdag 12 december 2013

Senoirensex? En daar ging mijn libido.

En daar ging mijn libido voor de maand december.
Gisteren 'viel' ik namelijk in een reportage over 'seniorensex'.
Iemand vond het nodig om daar een documentaire over te maken en de 2 hoofdrolspelers van deze docu vertelde in geuren en kleuren dat senioren ook nog wel seks hebben en dat het vooral fijn is. Gadverdamme.
Ik wil helemaal niet weten wat senioren in bed doen en al zeker niet vlak voordat ik ga eten.
Ik heb de docu nog niet eens gezien maar ik kan je nu al zeggen dat ie je leven verandert.
Ik heb nu een leven van voor de docu waarin ik oudere mensen zag als..............nouja oudere mensen en een leven na de docu waar er heel veel is veranderd.
Wanneer ik 'vroeger' een oudere dame met een rollator zag dacht ik 'nou die heeft net een nieuwe heup gekregen en begint weer voorzichtig te lopen'.
Nu denk ik , 'oh shit oma is gisteren naar een gangbang geweest en die is wat uit de hand gelopen waardoor het moeilijk is om rechtop te blijven staan'.
Misschien moet ik jullie er ook bij vertellen dat mijn schoonmoeder 2 weken geleden een nieuwe heup heeft gekregen?
Dus wij waren 2 weken geleden bij haar op bezoek en ik kan je melden dat ik al ging kokhalzen toen schoonmoeder de verhalen van de operatie vertelde.
Nu denk ik alleen nog maar 'hoe moet dat in Godsnaam in bed? Geeft dat misschien een nieuwe impuls aan hun seksleven?'
Ik hoor mijn schoonmoeder al schreeuwen, 'straks met mijn nieuwe heup kan ik weer lekker bovenop en berijd ik je als een paard ouwe'.
Gadverdamme.
Ik keek al op tegen kerst maar nu nog meer, ik ga namelijk gourmetten......... bij mijn schoonouders. Ik snap trouwens niet dat het allemaal zo 'out in the open' moet.
Wij weten heus wel dat senioren nog wel seks hebben of dat er iig een kans bestaat maar kunnen we dat niet achter gesloten deuren houden? We sluiten die mensen tenslotte niet voor niets op in die bejaardentehuizen.
Dat is dus waarschijnlijk 1 groot sekspaleis, met oudere chickies die zo in 'Benidorm bastards' kunnen. Oudere vrouwen praten dus wel degelijk over 'rimmen', 'fisten', 'anaal', 'orgies' en weet ik wat allemaal maar ze doen dat klaarblijkelijk in een taal die ik niet begrijp en LATEN WE DAT ZO HOUDEN JA.
Ik hoef niet te weten dat opa met een masker op en een rode bal in zijn mond sm showtjes weggeeft in de bejaardensoos, of dat wanneer oma haar gebit in een glas steradent heeft staan dat niet is om de etensresten eraf te laten weken.
In de reportage werd er verteld dat de docu daar is om seks weer bespreekbaar te maken onder de 'oudjes'.
Nou ik verwacht dus over een maand of 2 een tsunami aan aangiften wegens seksuele intimidatie van de jongere verpleegsters.
Ik vraag me trouwens sowieso af wat die verpleegsters nog meer doen dan alleen de luier van opa te verschonen. Ik hoor die ouwe al zeggen 'ja zuster, een apparaatje hè? Ik schijt dan misschien mijn hele broek vol maar mijn uzi werkt nog prima hoor. Gooi daar maar eens een washandje over'.
Ik wil mijn belastinggeld terug van de makers van deze docu en ik wil een schadevergoeding omdat ik niet meer over straat durf, bang om een bejaarde tegen te komen. Ik visualiseer namelijk alles dus het is voor mij onmogelijk de straat nog op te gaan want ze zijn echt overal, die geile ouwe bejaarden. Waarom je daar een docu over maakt is mij een raadsel, is er echt iemand die dat wil zien?
Over docu 's en seks gesproken. Gisteren vertelde Yolanthe bij Pauw en Witteman dat zij naar Brazilië is geweest om ook een docu over seks te maken, namelijk over het leed dat prostitutie heet.
Leeftijd van het jongste meisje dat haar lichaam 'verkoopt' in de sloppenwijken van Brazilië?
5 a 6 jaar.
Bam, die kwam aan.
Deze docu wil ik ook niet zien maar ik ga wel kijken, en ik ben bang dat mijn libido daarna in zijn geheel verdwenen zal zijn.
http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1383853

http://pauwenwitteman.vara.nl/Misdaad-Recht.4222.0.html?&tx_varamedia%5Bmediaid%5D=305985&cHash=bea4ad2926e6d8b9da28467372501506

2 opmerkingen:

  1. En dan te beseffen dat de gemiddelde levensverwachting alleen maar hoger wordt en het medicijn tegen dementie al op de tekentafel ligt. Vergeten is er dus ook niet meer bij. Ik overweeg om of iedere nacht een blog te gaan schrijven of om me door een gerenormeerd specialist telaten opereren. Misschien is allebei in mijn geval het beste.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet niet of ik zit te wachten op een nachtelijke blog van jou kant, ik houd mijn hart vast. Want waar je kun je anders over schrijven s'nachts dan je escapades in de slaapkamer, oooh mijn God.

      Verwijderen