woensdag 11 december 2013

Waag het niet Volkert......

De mening van de massa is de ergste uitvinding sinds de ontdekking van het vuur.
De mening van de massa is telkens de verkeerde mening, niet overdacht en puur vanuit emotie.
De mening van de massa is vandaag de dag de mening van de uiterst rechtse kiezer.
Gisteren werd de mening van de massa vertegenwoordigt door Dhr Hans Smolders.
De mening van de massa is namelijk dat Volkert van der G spijt moet betuigen alvorens hij vervroegd vrij mag komen, zoniet dan maken ze hem af. Ook zo'n naar trekje van de massa, die agressieve houding.
Nou begrijp ik Dhr Smolders wel een beetje, die heeft natuurlijk post traumatische stress en wil koste wat het kost de vrijlating van Volkert blokkeren.
Wat Dhr Smolders even vergeet is dat wanneer ik de massa zou vertellen wat Volkert de maatschappij dagelijks kost deze massa hun huis zelfs zouden openstellen om Volkert op te nemen. En dan nog wat Hans Smolders, als Volkert vandaag vrijkomt dan is de massa hem na het weekend alweer vergeten, kijk maar hoe het de ex vrouw van Dutroux is vergaan, hoor je daar nog iemand over?
Zullen we trouwens eens een opsomming maken van wat er allemaal is gebeurd sinds Volkert, in al zijn wijsheid, Pim Fortuyn heeft vermoord.
Sinds die dag heeft de massa ineens de overhand gekregen.
Nederland werd opgezadeld met een stel politici die het woord politici niet eens konden spellen laat staan het beroep uitoefenen.
De massa had bepaald dat de LPF de grootste partij was geworden en dat hebben we geweten. Oplichters, dieven, geestesgestoorden en NSB'ers zaten ineens in de regering.
Nederland was een bananenrepubliek geworden. Het heeft jaren geduurd voordat echt iedereen van de LPF ook echt uit Den-Haag was verdwenen maar helaas was toen het kwaad al geschied.
Het populisme dat Pim Fortuyn vertegenwoordigde had zijn intrede gedaan en zie daar, nieuwe partijen buitelden over elkaar heen om de gunst van de ongeletterde kiezer.
Trots op Nederland, de PVV, allemaal partijen die ineens op heel wat steun konden rekenen. Gelukkig had Rita dezelfde opstart problemen als de LPF dus dat werd al snel doorzien maar Geert stoomde over de rug van Pim Fortuyn rustig verder.
De vrijheid van meningsuiting staat hoog in het vaandel van Geert Wilders, hij zegt alles en is nergens bang voor.
'De moord op Pim is niet voor niets geweest' roept Geert terwijl hij hele bevolkingsgroepen wegzet. Waarom kan Geert dat zeggen? Omdat hij wel bewaking heeft. Kijken wat er gebeurt als we die morgen eens weghalen?
Na Pim vertegenwoordigt nu Geert de mening van de massa, en hoe.
Hij schoffeert zijn collega's, discrimineert hele bevolkingsgroepen en roept op tot haat.
Dit alles wordt dan ook nog eens getolereerd door de rechtsstaat Nederland. B.V 
In feite zijn wij, door de actie van Volkert, dus weer teruggeworpen naar eind jaren 30 van de vorige eeuw waarin een mannetje met een snor hier ook mee wegkwam en we weten allemaal waar dat toe geleid heeft.
Op dit moment is de PVV weer eens de grootste partij van Nederland en ondanks het feit dat ik dit kabinet echt het grootste gedrocht van de afgelopen jaren vind hoop ik dat zij het nog een tijdje volhouden want we weten wat ervan komt wanneer de PVV gaat regeren.
De massa neemt Nederland over wat betekent dat op elke hoek van de straat een NSB'er staat die zegt 'oooh, dat mag niet' en wanneer jij denkt dat ie het tegen jouw heeft kijk je om en zie je dat het tegen iemand is met een licht getinte huidskleur die met tie-rips om zijn polsen net wordt afgevoerd, richting het station.
DUIDELIJKER kan ik het niet uitleggen hoor. Maar goed terug naar de mening van de massa.
De massa vindt dat Volkert spijt moet betuigen voor zijn daad.
Waag het niet Volkert, want dan is al deze ellende die jij ons hebt aangedaan allemaal voor niets geweest, en dat kan nooit de bedoeling zijn. 

 http://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Smolders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten