vrijdag 15 november 2013

Die Taliban kun je toch ook niet meer serieus nemen.

Via, via kreeg ik onlangs een video toegestuurd waarin een Moslim zijn 'leer' verkondigt in de 'rosse' buurt van Brussel.(zie video onderaan)
Dat op zichzelf is al lachwekkend maar nog komischer is het te weten dat het gros van de klandizie bestaat uit...........precies Moslimmannen.
Want hoe het ook met hand en tand verdedigt wordt, het uithuwelijken is niet voor iedereen een succes. En wanneer jij telkens in bed moet kruipen met een zeekoe dan wil je, tegen betaling weliswaar, ook weleens eens seks hebben met een echte vrouw.
Ik begrijp trouwens heel goed dat de mannen die kinderen hebben moeten verwekken bij Fatima de Walrus erg blij zijn met een Burka overdag, een nachtmerrie moet tenslotte een nachtmerrie blijven.
Maar goed, de 'arme' man was dus aan het protesteren in de 'rosse' buurt van Brussel.
Hij kreeg niet echt veel bijval en de vrouwen uit de buurt waren niet blij met zijn protest want de klanten durfde niet meer te komen.
Ik stel die man trouwens eens voor om te gaan protesteren voor de deur van een 'Intertoys', tegen de erbarmelijke situatie waarin mensen in China het meeste speelgoed in elkaar moeten zetten.
Ik stel voor te protesteren op de laatste koopavond voor Sinterklaas. Moet jij eens kijken hoe snel die daar wordt weggehaald.
Je kan deze man een dwaas noemen maar eigenlijk is dat niet het goede woord, het lijkt meer iemand van de Taliban die ergens in Afghanistan de verkeerde afslag heeft genomen en zo in Brussel is terechtgekomen.
Door dit voorval ben ik eens gaan kijken wat er allemaal niet mag van de Taliban.
Nou dat is een hele lijst kan ik je melden en vooral de vrouwen hebben het zwaar te verduren.
Zo mag een vrouw nooit geholpen worden door een mannelijke arts.
Ik stel me dus voor hoe dat gaat, jij ligt dood te bloeden omdat 1 van de rondvliegende kogels van de Taliban je geraakt heeft, je bent vrouw maar de enige dokter in het gezelschap is een man. Je bent omsingeld door de Taliban dus...........je gaat dood.
Vrouwen mogen geen onderwijs volgen.
Je kan dus stellen dat de Taliban een bepaalde angst heeft voor 'slimme' vrouwen.
Nou kan ik mij die angst wel enigszins voorstellen.
Als het beste idee om jouw 'leer' uit te dragen en zieltjes te winnen is dat je gaat protesteren in de 'rosse' buurt van Brussel, ja dan is er nog veel werk aan de winkel.
Wel jammer dat die 'slimmerikken' nooit zonder vrouw kunnen, immers, zonder vrouw geen nakomelingen en zonder nakomelingen geen strijders.
Buiten het feit dat de Taliban een hekel aan vrouwen lijkt te hebben zijn er natuurlijk nog veel meer regeltjes die stammen uit het stenen tijdperk of ver daarvoor.
Zo wordt er bij een dief meteen een hand afgehakt.
Een dwaling van het gerecht wordt dan meteen een heel andere zaak, immers, hoe trek je dat weer recht?
Word openlijke homoseksualiteit bestraft door marteling met de dood als gevolg, terwijl trouwen met je nichtje van 9 de gewoonste zaak van de wereld is. En jij vindt Volendam al eng?
Verder zijn alcohol en andere geestverruimende middelen ten strengste verboden, en nou komt het. Hoe financiert de Taliban de strijdt tegen de ongelovigen?
Verkopen zij meer Korans, of posters van hun Geestelijke?
Nee hoor, gewoon met de verkoop van Opium.
Van Opium maak je o.a. heroïne.
Dus alles is verboden maar om de strijd te financieren mogen zij Opium verbouwen en die doorverkopen aan het Westen?
Zo zie je maar weer, die Taliban die kun je toch ook niet meer serieus nemen.
Die doen toch ook alles voor een beetje geld? Dan ben je toch gewoon een hoer?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IGaBUMwp-RY

http://nos.nl/video/574737-afghaanse-opiumhandel-bloeit.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosjournaalvideo+(NOS+Journaal+video's)
 


1 opmerking: