dinsdag 19 november 2013

Trijntje Oosterhuis unliken! CHECK!

Nou, ook gekeken gisteren naar de Giro 555 tv uitzending?
Je ook kapot lopen ergeren aan al die uitgerangeerde artiesten die hun medeleven komen betuigen, maar ondertussen hun nieuwe album komen promoten?
En daarom weet ik haast zeker dat er een hel is, en in die hel draait Lucifer de hele dag niets anders dan de albums van Trijntje Oosterhuis.
Je weet wel die zangeres die zo goed kan zingen maar zonder enige emotie of gevoel waardoor tijdens het beluisteren van haar cd's, de temperatuur in elke ruimte een paar graden laat dalen.
En nog steeds trappen er hordes mensen in en die gaan volgens mij allemaal naar de hel om daar nog eeuwenlang naar de albums van Trijntje te luisteren tot zij toegeven dat het eigenlijk niet om aan te horen is.
Ik snap trouwens niet waarom Trijntje nog steeds op zoveel aanhang kan rekenen want Trijntje vertelt het ene leugentje na het andere.
Voorbeeldje? Okay.
Jullie kunnen je zeker nog wel het overlijden van Michael Jackson herinneren?
Nou Trijntje wilde daar natuurlijk ook wel een graantje van meepikken en kwam naar de DWDD studio met het volgende verhaal.
'Op een avond zat ik in ons tuinhuisje Michael Jackson nummertjes te zingen, er waren wat muzikanten vriendjes en die begonnen spontaan mee te doen en toen hebben we dat maar opgenomen en de platenmaatschappij vond het zo goed dat zij er een cd box van hebben gemaakt en die ligt nu in de winkel'.
In een tuinhuisje een cd opnemen?
Trouwens dat was niet 1 cd, dat waren er meteen 4, dus die zijn daar tot diep in de nacht doorgegaan. Zullen de buren leuk gevonden hebben.
Dit verhaal rammelt natuurlijk aan alle kanten.
Trijntje die zingt als een vrieskist die nog in de folie zit, wil alles perfect hebben en is nu ineens tevreden met het geluid van haar tuinhuisje?
En heel semi intellectueel Nederland trapt er weer eens in. Voor semi intellectuelen zijn jullie wel erg goedgelovig hoor.
Maar wie weet is het nu eindelijk eens afgelopen want nou heeft Trijntje jullie weer een leugentje voor eigen gewin vertelt.
Gisteren was dus die hele actie Giro 555 en Trijntje zat thuis te bedenken hoe zij meer facebooklikes kon krijgen op haar fanpagina, en ineens had ze het.
Voor elke nieuwe like betaalde zij 1 Euro aan Giro555.
Daarmee zou Trijntje dus meer fans krijgen waardoor zij binnenkort weer een album zou mogen opnemen van haar platenmaatschappij.
Nou ik gisteren meteen haar facebookpagina geliked, ja als ik Trijntje een oor aan kan naaien zal ik het niet laten, en wat denk je?
Ik was niet de enige er volgden nog zo'n 200.000 nieuwe likes, het zette echt zoden aan de dijk zullen we maar zeggen.
Maar ....... Trijntje kan haar woord niet houden.
Waarom geef je met al je vriendjes uit de muziek niet ff een concert in jou focking tuinhuisje dan?
Of waarom neem je niet ff een album op met allemaal Benny Neyman liedjes, die is ook overleden hoor.
Je kan toch zo goed met Stevie Wonder? Doe je toch ff een singletje met hem?
Nee, ipv daarvan staat er nu een heel jank stuk op haar facebookpagina met excuses, het is allemaal een beetje uit de hand gelopen en Trijntje kan het niet betalen.
Bij het lezen van dat stukje daalt de temperatuur in meer dan 200.000 woonkamers.
Nou jullie weten dus wat jullie te doen staat.
Trijntje Oosterhuis unliken, CHECK!
http://www.loislane.nl/

http://www.elsevier.nl/Cultuur--Televisie/nieuws/2013/11/Like-actie-giro-555-van-Trijntje-Oosterhuis-loopt-uit-de-hand-1412206W/

https://www.facebook.com/trijntje.oosterhuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten