maandag 11 november 2013

Miley Cyrus.

Mocht je bij de titel van dit stuk denken dat ik het over een nieuw automerk heb dan heb je gisteren niet naar de MTV award show gekeken.
Miley Cyrus is een zangeres.
Maak je niet druk, je kan het stuk rustig lezen want Miley is makkelijk inwisselbaar voor alle kindersterretjes die haar voorgingen.
Ik keek dus gisteren naar de MTV EMA show, beroepshalve, want meestal is er geen reet aan. Gisteren was geen uitzondering, het enige spektakel kwam van het optreden van Katy Perry, die hadden ze namelijk als een IKEA lamp opgehangen aan het plafond en terwijl zij zong waren enkele dansers de lamp aan het uitpakken.
Katy was er niet helemaal gerust op en zong daar ook naar, het was niet om aan te horen maar toch won Katy even later de award voor beste vrouwelijke artiest.
Sommige denken nu 'wie is Katy Perry', nou dat is de K3 voor tieners.
Zij is de boze juf die uitlegt dat je hart gebroken kan worden, een French kiss heerlijk is, en je niet perse alleen op mannen hoeft te vallen als meisje. Zo zie je maar weer, dat scheelt de juf op school moeilijke vragen en een rood hoofd.
Goed terug naar de award show.
Het was werkelijk niet zo spectaculair, zeker Miley Cyrus niet.
Omdat haar naam al weken rond gonst in Amsterdam ben ik natuurlijk ook naar haar video gaan kijken, 'Wrecking ball'.
In deze video zit de zangeres naakt op een sloop bal.
In de video ziet Miley er ook een stuk volwassener uit.
Na het bekijken van de docu over Miley durf ik echter niet meer naar 'wrecking ball' te kijken, bang dat ik word opgepakt voor het in bezit hebben van kinderporno.
Gisteren tijdens haar optreden durfde ik ook niet zo goed te kijken omdat Miley zich in een badpak had gehuld waardoor je haar veel te dunne onderkant kon zien. Verder liep zij tijdens de uitreiking van de award voor beste video, op hoge hakken en was ik bang dat de beentje bij de knieën zouden afbreken. Ondervoede kinderen in Afrika zien er namelijk nog gezonder uit dan zij.
Ik moet wel zeggen dat Miley kan zingen, absoluut, maar dat Miley totaal de verkeerde kant opgaat staat voor mij als een paal boven water.
Miley praatte in die docu zo snel en zo veel dat ik me echt begon af te vragen of de film niet op een verkeerde snelheid door de machine ging.
Verder vertelde zij van het brave 'Hannah Montana' imago af te willen. Hannah Motana? denken nu een stel lezers, dat lieve meisje met dat lange haar en haar kinderproblemen? Ja die, maar er is een hoop verandert kan ik jullie zeggen.
Miley is dus bezig met een stoerder imago, en Miley wil vooral niet de massa volgen.
En dat is dus precies wat Miley wel doet, er gingen haar namelijk een massa kindsterretjes voor. Zoals, de Olsen Twins, Britney Spears en natuurlijk niet te vergeten Lindsay Lohan.
Ik kan je nu al op een briefje geven dat Miley daar zo achteraan gaat.
Totaal gestoord en vol van zichzelf, zo erg dat het walgelijk is, terwijl je als volwassenen al meteen ziet dat er onder dat trashie kind een klein meisje zit dat alleen maar om bevestiging vraagt van haar vader.
Zo simpel? Oh jawel hoor, let maar op.
Verder verteld Miley in deze docu dat zij het helemaal niet erg vindt om over haar ontwakende seksualiteit te zingen in haar songs en daar uiting aan te geven in haar videoclips.
Beste Miley, jij vindt dat misschien niet erg maar ik wel.
Je lijkt namelijk op een 12 jarig meisje wat haar zin niet krijgt en je hebt het over het bedrijven van de liefde.
Gekker kun je mij niet krijgen hoor, de tekst zegt dat ik opgewonden moet raken maar het beeld zegt dat ik je een lolly moet geven. Ik moet nu al bijna weer kotsen.
Ik snap dat trouwens niet met die ouders en die kindersterretjes, het gaat bij die meisjes altijd mis, ontwikkelen een eetstoornis, raken verslaafd aan alcohol, zetten hun eerst pijpbeurt online of laten zich helemaal uitwonen door een getatoeëerde psychopaat op een boot die het vervolgens zelf online zet omdat zijn carrière even in een dipje zit.
Dan kijk je toch ineens heel anders naar het optreden van het negen jarige meisje Amira Willighagen van 'Holland's got talent', niet dan? 
http://nl.wikipedia.org/wiki/Miley_Cyrus

http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8

http://www.youtube.com/watch?v=VBMfgLvRZJs

2 opmerkingen: